14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Mutu are şanse mici să joace în ultima etapă din Serie A

Fotbal: Mutu are şanse mici să joace în ultima etapă din Serie A

Atacantul român al Fiorentinei, Adrian Mutu, va efectua astăzi un nou control medical la o clinică din Roma pentru a vedea cum a mers recuperarea după operaţia la menisc, însă sunt şanse mici ca jucătorul să evolueze contra lui AC Milan, în ultima etapă din Serie A.
"Mutu va merge la Roma, la clinica profesorului doctor Mariani pentru un nou consult. Şansele ca el să fie însă în teren în meciul decisiv pentru Liga Campionilor cu AC Milan sunt foarte mici", scrie site-ul fiorentina.it.
Atacantul Adrian Mutu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la meniscul genunchiul stâng la 6 aprilie, iar perioada de indisponibilitate era estimată la aproximativ 40 de zile. În aceste condiţii românul ar fi putut evolua în ultimele trei etape din Seria A, dar a preferat să nu rişte o recidivă, mai ales că problemele sale la genunchi erau mai vechi.
Fiorentina se află pe locul 4 în clasamentul din Serie A, cu 68 de puncte, la trei puncte distanţă de locurile 2 şi 3, ocupate de Juventus şi AC Milan. În ultima etapă, Fiorentina şi AC Milan se vor întâlni în meciul direct, iar rezultatul dintre acestea poate decide care echipă va merge direct în grupele Ligii Campionilor şi care în preliminariile competiţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS