14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateNu s-a început încă urmărirea penală pentru accidentul mortal de motocicletă

Nu s-a început încă urmărirea penală pentru accidentul mortal de motocicletă

Poliţiştii din cadrul Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj au comunicat că dosarul în cazul accidentului mortal de motocicletă petrecut în data de 17 mai în Craiova a fost înregistrat la Biroul Poliţiei Rutiere, însă nu s-a început încă urmărierea penală.

Reamintim că, în seara acelei zile, în jurul orei 22.30, Nicuşor Neagoe, de 18 ani, care conducea pe strada Bariera Vâlcii o motocicletă Kawasaki, pe care se afla şi Nicuşor Petroşanu, de 20 de ani, a intrat frontal în Dacia condusă din sens opus de Adrian Ungureanu, care a încercat să vireze stânga. În urma impactului extrem de violent, Nicuşor Neagoe a decedat la scurt timp, iar Nicuşor Petroşanu a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde medicii au stabilit că a suferit o fractură de bază craniană, un traumatism cranian şi unul facial.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului de Urgenţă Craiova, tânărul este încă în comă, starea sa fiind stabilă, însă tot gravă. Reprezenzanţii IPJ Dolj au precizat că se aşteaptă rezultatul necropsiei efectuate tânărului decedat în urma accidentului rutier, apoi se va face propunerea de începere a urmăririi penale. De-abia după aceea se va dispune efectuarea expertizei tehnice prin care se vor stabili cu certitudine circumstanţele în care s-a produs accidentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII