32.8 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAlenia Aeronautics va oferta pentru Avioane Craiova

Alenia Aeronautics va oferta pentru Avioane Craiova

AVAS a primit confirmarea Alenia Aeronautics privind continuarea negocierilor pentru privatizarea Avioane Craiova. Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a primit în cursul zilei de ieri o scrisoare din partea conducerii Alenia Aeronautics prin care aceasta îşi exprimă intenţia de a continua procesul de privatizare a Avioane Craiova S.A. Ca răspuns la decizia AVAS de prelungire a valabilităţii ofertei de privatizare cu 15 zile, Alenia Aeronautics s-a angajat să depună oferta finală, îmbunătăţită şi irevocabilă, aşa cum a fost solicitată de Autoritate, până miercuri, 27 mai.

Totodată, Alenia şi-a arătat disponibilitatea de a continua negocierile cu AVAS începând cu a doua jumătate a lunii iunie, după ce va efectua o nouă analiză, la faţa locului, asupra investiţiilor necesare la Avioane Craiova pentru îndeplinirea componentei militare a planului de afaceri propus.

AVAS va depune toate diligenţele pentru finalizarea privatizării Avioane Craiova, în condiţii avantajoase pentru statul român, până la expirarea mandatului dat de Guvernul României pentru continuarea negocierilor, respectiv 30 iunie 2009.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII