13.3 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Lucescu: "Calificarea în finala Cupei UEFA este un rezultat istoric"

Fotbal – Lucescu: „Calificarea în finala Cupei UEFA este un rezultat istoric”

Antrenorul român al lui Șahtior Donețk, Mircea Lucescu, și-a lăudat, joi seară, echipa pentru calificarea în finala Cupei UEFA, rezultat pe care îl cataloghează ca fiind istoric, însă consideră că o performanţă cu adevărat importantă este câștigarea trofeului.
"Eu nu mă exteriorizez, nici când pierdem, nici când câștigăm. Acum mi se vedea bucuria pe față, pentru că am simțit că e o victorie mare și un rezultat deosebit. Este un lucru mare, istoric, ca Şahtior să ajungă în finala Cupei UEFA, la Istanbul, în fața a 70.000 de spectatori. A fost un meci dificil și felicit pe Dinamo Kiev, pentru că a făcut o partidă foarte bună", a spus Mircea Lucescu, în cadrul unei conferințe de presă.
Șahtior Donețk a câștigat, joi, cu scorul de 2-1, manșa secundă a semifinalei cu Dinamo Kiev și s-a calificat în finala Cupei UEFA. În tur, cele două formaţii au remizat, scor 1-1. În finală, Şahtior va întâlni formaţia germană Werder Bremen, care a eliminat pe Hamburg (0-1 pe teren propriu şi 3-2 la Hamburg).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS