29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCererea de eliberare sub control judiciar a arbitrului Aurelian Bogaciu a fost respinsă

Cererea de eliberare sub control judiciar a arbitrului Aurelian Bogaciu a fost respinsă

Arbitrul Aurelian Bogaciu rămâne în arest, după ce, joi, Tribunalul Argeş i-a respins cererea de eliberare sub control judiciar, informează NewsIn.
La DNA Piteşti a fost audiat joi arbitrul asistent Daniel Demetrescu, cel care a fost asistent la meciul FC Argeş – Universitatea Craiova. Demetrescu a spus că a fost citat în calitate de martor şi că nu ştie dacă vreun coleg de-al său a luat bani pentru acel meci.
La DNA Piteşti mai sunt aşteptaţi joi, la ora 13.00, antrenorul principal al echipei FC Argeş, Ionuţ Badea şi căpitanul Daniel Bălaşa.
Luni, Curtea de Apel Piteşti a respins recursul formulat de avocatul lui Aurelian Bogaciu împotriva măsurii arestării preventive pe o perioadă de 29 de zile. Bogaciu a fost arestat preventiv săptămâna trecută, de Tribunalul Argeş, pentru luare de mită în scandalul de corupţie din arbitraj, fiind acuzat că a primit o sumă de bani şi că a acceptat cazarea gratuită la hotel în schimbul unui ajutor pe care urma să-l dea echipei de fotbal FC Argeş.
În acelaşi dosar au fost arestaţi finanţatorul echipei FC Argeş, Cornel Penescu, fostul şef al CCA, Gheorghe Constantin, arbitrii Sorin Corpodean, Marcel Savaniu şi observatorul Marcel Lică şi directorul hipermarketului PIC (deţinut de fraţii Penescu), Liviu Făcăleaţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS