14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateConcerte de muzică uşoară la Craiova şi Tismana

Concerte de muzică uşoară la Craiova şi Tismana

Grupul muzical Artegiovane al Asociaţiei de tineret Orizzontegiovane din Tione di Trento – Italia, organizează cu sprijinul Fundaţiei „Cuvântul care zideşte”, patronată de Mitropolia Olteniei, o serie de  3 concerte de muzică uşoară ce vor fi susţinute în zilele de 30 aprilie, 1 şi 2 mai în Craiova şi Tismana după cum urmează:
– primul concert va fi susţimut în cadrul Penitenciarului de Minori şi Tineri din Craiova joi 30 aprilie începând cu orele 16,00
– cel de–al II-lea concert este organizat cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova, vineri 1 mai în Piaţa „Mihai Viteazul” din Craiova începând cu orele 20,00.
– ultimul concert va fi organizat sâmbătă 2 mai începând cu orele 18,00 în cadrul Conferinţei Tinerilor Ortodocşi din Oltenia, ce se desfăşoară în zilele de 1 – 3 mai la Tismana.
Grupul muzical Artegiovane a susţinut până în prezent un număr impresionant de concerte pentru tineret, în întreaga lume. Scopul acestor concerte este de a promova schimburile interculturale precum şi valorile sociale şi morale ale vieţii comunitare. De asemenea, în contextul actual, concertele susţinute de grupul muzical Artegiovane au menirea de a cultiva legaturile fireşti din punct de vedere cultural şi social dintre România şi Italia.
În programul vizitei grupului de tineri din Italia este cuprinsă şi  susţinerea unei conferinţe la Facultatea de Teologie din Craiova, având ca temă: Etica economico – socială a lumii de azi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU