16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Napoli: "Rezultatul este corect"

Fotbal – Napoli: „Rezultatul este corect”

Antrenorul Nicolo Napoli a declarat, vineri seară, că rezultatul de 0-0 înregistrat în meciul Universitatea Craiova – Unirea Urziceni, în etapa a XXV-a a Ligii I, este unul corect.

"Am făcut un meci bun, în prima repriză am avut ocazii, dar nu am marcat. În partea a doua, echipa nu şi-a făcut jocul, nu a jucat ca în meciurile trecute. A fost un meci de luptă, cu o echipă combativă, care a venit să nu piardă şi a reuşit. Rezultatul a fost corect. Nu putem spune că am pierdut. Ne-am ceat ocazii. S-a câştigat un punct cu o echipă bună şi avem şanse pentru ce ne-am propus. Dan Petrescu e mereu supărat. Eu sunt mai obiectiv. Am câştigat un punct şi mergem înainte", a declarat Napoli.

Napoli crede că jucătorii craioveni mai au de lucrat la capitolul mentalitate.

"Ne lipseşte mentalitatea să fim o echipă puternică, trebuie ca jucătorii să dea drumul la minge, să dea la jucători mai liberi. Nu am profitat de ocaziile avute. Fraţii Costea sunt jucătorii Craiovei, la fel ca toţi. Voi i-aţi făcut mari, aţi spus că sunt fenomene. Este echipa Craiova, nu doar fraţii Costea. Accidentarea lui Şoavă ne-a dat peste cap. Am fost nemulţumit de Gângioveanu şi Dina, mă aşteptam să dea mai mult. Toţi trebuie să demonstreze că merită şi să arate dorinţa şi că merită să fie în primul 11", a spus Napoli.

Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, vineri, pe teren propriu, în compania formaţiei Unirea Urziceni, contând pentru etapa a XXV-a a Ligii I.

 

 

 

 

 

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU