11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateGigi Becali a renunţat la cererea de înlocuire a măsurii preventive, ce urma să se judece vineri

Gigi Becali a renunţat la cererea de înlocuire a măsurii preventive, ce urma să se judece vineri

Patronul clubului Steaua, George Becali, a semnat o adresă prin care renunţă la cererea de înlocuire a măsurii preventive cu interdicţia de a părăsi ţara, cerere depusă de avocata Mariana Ştefan şi care urma să fie judecată vineri, 17 aprilie, de Judecătoria Sectorului 1
Oficialii Judecătoriei Sectorului 1 au confirmat pentru NewsIn că la dosarul format ca urmare a cererii depuse de Mariana Ştefan a venit o cerere de renunţare la judecată.
Ştefan fusese desemnată de liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, să-i reprezinte interesele finanţatorului clubului Steaua, după ce Vadim l-a vizitat pe acesta în arest.
Surse judiciare au explicat pentru NewsIn că avocatul Cătălin Dancu este cel care l-a convins pe Becali să renunţe la cererea depusă de Mariana Ştefan.
Cătălin Dancu a declarat, miercuri, pentru NewsIn, că Becali a semnat cererea de renunţare.
Judecătoria Sectorului 1 a respins, marţi, cererea de revocare a măsurii arestării preventive formulată de Gigi Becali, hotărârea fiind definitivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS