19.4 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateGică Popescu: "Conducerea FRF ar trebui să-şi dea şi ea demisia"

Gică Popescu: „Conducerea FRF ar trebui să-şi dea şi ea demisia”

Fostul internaţional român Gică Popescu a declarat miercuri că gestul lui Gheorghe Constantin, care şi-a dat demisia din funcţia de peşedinte al CCA, ar trebui să fie urmat şi de conducerea FRF, întrucât aceasta este direct răspunzătoare pentru împărţirea funcţiilor de conducere.
"Normal ar fi ca în momentul în care echipa pe care ţi-ai ales-o nu funcţionează, tu, ca şef, să-ţi iei oamenii şi să pleci. Aşa ar fi normal, dar ce mai este normal în ţara asta? Un şef care se respectă îşi ia echipa şi pleacă după ce a apărut o astfel de situaţie", a fost reacţia lui Gică Popescu atunci când a fost întrebat dacă demisia lui Gheorghe Constantin ar trebui urmată şi de altele ale conducerii FRF.
Preşedintele CCA, Gheorghe Constantin, şi-a dat miercuri demisia din funcţie, după scandalul legat de corupţia arbitrilor, decizia sa ajungând prin fax la secretarul general al FRF, Adalbert Kassai.
Patronul clubului FC Argeş, Cornel Penescu, şi preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, decizia fiind luată de Tribunalul Argeş. Cornel Penescu este acuzat de dare de mită, iar Gheorghe Constantin este cercetat pentru luare de mită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS