13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Liga Campionilor: Chelsea a eliminat pe Liverpool şi s-a calificat în semifinale

Fotbal – Liga Campionilor: Chelsea a eliminat pe Liverpool şi s-a calificat în semifinale

Chelsea Londra a remizat, marţi, pe teren propriu, cu FC Liverpool, scor 4-4, în manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor şi s-a calificat în semifinale graţie rezultatului din tur, scor 3-1, informează site-ul oficial al UEFA.
Golurile gazdelor au fost marcate de Reina (51-autogol), Alex (57) şi Lampard (76, 89), în timp ce pentru oaspeţi au punctat Fabio Aurelio (19), Xabi Alonso (28-penalty), Lucas Leiva (81) şi Dirk Kuyt (83).  
În urma acestui rezultat, formaţia londoneză, care în meciul tur a învins pe Anfield Road cu scorul de 3-1, a obţinut calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, unde va întâlni pe FC Barcelona, care a trecut în sferturi de Bayern Munchen.
FC Barcelona a remizat, marţi, în deplasare, cu Bayern Munchen, scor 1-1, în manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor şi a obţinut la rândul ei calificarea în penultimul act al competiţiei, după ce în meciul tur s-a impus cu scorul de 4-0.
Gazdele au deschis scorul în minutul 47, prin mijlocaşul francez Franck Ribery, iar oaspeţii au egalat în minutul 73, prin Seydou Keita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS