13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Grup de "carderi" prinşi de poliţiştii de la crimă organizată

Craiova: Grup de „carderi” prinşi de poliţiştii de la crimă organizată

Şase tineri au fost reţinuţi ieri pentru comiterea de infracţiuni cu carduri bancare contrafăcute atât în ţară, cât şi în străinătate. Lucrători din cadrul Biroului de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog Craiova şi Gorj  împreună cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, au  organizat acţiunea de anihilare a grupului infracţional organizat.
Ieri dimineaţă, poliţiştii au constatat că cinci din membrii grupului s-au deplasat cu un autoturism în municipiul Slatina, unde au efectuat mai multe retrageri de numerar de la un bancomat, folosind carduri falsificate. Cei cinci nu s-au mulţumit cu banii extraşi, aşa că s-au deplasat în municipiul Piteşti unde au efectuat alte retrageri frauduloase, folosind carduri contrafăcute, de la un număr de nu mai puţin de 10 bancomate diferite.
În momentul în care tinerii au revenit la autoturismul cu care intenţionau să se întoarcă în Craiova, poliţiştii au trecut la imobilizarea lor. Al şaselea coleg de fărădelegi a fost ridicat de acasă. Mai multe amănunte despre prinderea şi identificarea infractorilor puteţi citi în Gazeta de Sud. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS