16.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAutoturism furat depistat în trafic de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Autoturism furat depistat în trafic de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

* Poliţiştii de frontieră mehedinţeni au depistat, la intrarea în municipiul Drobeta Turnu Severin,  un autoturism marca Renaul Scenic semnalat ca fiind furat.
* Autoturismul  are o valoare de 20.000 de euro şi aparţinea unei societăţi de leasing auto din Bucureşti.

Poliţiştii de frontieră din cadrul BCIT şi ai Detaşamentului de Intervenţie aparţinând IJPF Mehedinţi l-au oprit aseară pentru control, la intrarea în municipiul Drobeta Turnu Severin, pe conducătorul unui autoturism marca Renaul Scenic, despre care aveau date că este semnalat ca fiind furat.
La controlul documentelor autoturismului, conducătorul acestuia, R. Ilie, de 31 de ani, cu domiciliul în municipiul Drobeta Turnu Severin, nu a putut prezenta poliţiştilor de frontieră un document care să dovedească că este proprietarul autoturismului sau o procură prin care să-i fie dat spre folosinţă.
În urma verificărilor s-a stabilit că autoturismul figurează ca fiind furat din data de 17.07.2008 de la o societate de leasing din municipiul Bucureşti. Referitor la această situaţie, R Ilie a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul este furat, el cumpărându-l de la un cetăţean din localitatea Strehaia.
Faţă de cele constatate, autoturismul, fabricat în anul 2006 si având o valoare de catalog de aproximativ 20.000 de euro, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor, iar lui R Ilie i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la furt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS