23.1 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Lupescu: Vom trata cu Mircea Lucescu

Fotbal – Lupescu: Vom trata cu Mircea Lucescu

Ionuţ Lupescu, directorul general al FRF, a declarat că primul antrenor căruia îi va propune postul de selecţioner al echipei naţionale a României este Mircea Lucescu, cu care urmează să aibă o întâlnire pentru a discuta despre posibilitatea numirii sale.
"E normal să tratăm prima dată cu Mircea Lucescu. El a avut rezultate şi a demonstrat că e un antrenor foarte bun. O să mă văd cu el în perioada următoare, să văd dacă s-a axat doar pe munca de antrenor de club sau mai are vreun entuziasm pentru a veni la echipa naţională", a spus Lupescu la Sport.ro.
Oficialul Federaţiei a menţionat că partea financiară nu va fi principalul argument cu care va încerca să îl convingă pe Lucescu: "Nu putem rivaliza niciodată cu ofertele financiare ale cluburilor mari, pentru că nu avem un Abramovici ca sponsor. Dar când vii la echipa naţională nu banul e primordial. Sigur că selecţionerul va fi plătit bine, dar se şi înhamă la o muncă foarte grea".
Victor Piţurcă a fost demis joi de la echipa naţională, în urma şedinţei Comitetului Executiv al FRF, din cauza faptului că şansele de calificare la turneul final din 2010 sunt foarte mici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS