15.6 C
Craiova
joi, 30 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Sandu: "Trebuie să primim propunerile pentru noul selecţioner până pe 10 mai"

Fotbal – Sandu: „Trebuie să primim propunerile pentru noul selecţioner până pe 10 mai”

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat joi că membrii Comitetului Executiv l-au mandatat pe Ionuţ Lupescu să se ocupe de încheierea contractului cu Victor Piţurcă şi a precizat că până la data de 10 mai  trebuie să primească propunerile pentru noul selecţioner.
"Ionuţ Lupescu a fost mandatat de Comitetul Executiv să discute cu Victor Piţurcă pentru încheierea amiabilă a contractului. Am decis acest lucru pentru că şansele de calificare la Campionatul Mondial sunt aproape de 0, dacă nu chiar nule. Încercăm o încheiere pe cale amiabilă a contractului cu Piţurcă, apoi tot Ionuţ Lupescu va putea discuta cu eventualii candidaţi. Cert este că până la data de 10 mai trebuie să avem pe masa CEx propunerea sau propunerile pentru viitorul selecţioner", a declarat Mircea Sandu.
Victor Piţurcă avea contract cu FRF pănă în anul 2010, iar clauza de reziliere a înţelegerii este de circa 600.000 de euro. Presa a scris în ultimele zile că oficialii Federaţiei Române de Fotbal i-ar fi propus fostului selecţioner suma de 250.000 de euro pentru a accepta rezilierea pe cale amiabilă a contractului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS