19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Ionuţ Badea: "Echipa lui Cârţu a practicat un antijoc cum rar mi-a fost dat să văd"

Fotbal – Ionuţ Badea: „Echipa lui Cârţu a practicat un antijoc cum rar mi-a fost dat să văd”

Antrenorul lui FC Argeş, Ionuţ Badea, a declarat, la finalul partidei cu Pandurii, câştigată cu 2-1, că victoria obţinută este cu atât mai preţioasă cu cât a fost obţinută în faţa unei echipe care s-a apărat pe tot parcursul celor 90 de minute, transmite corespondentul NewsIn.
"Am câştigat un joc important din punct de vedere al moralului echipei noastre, mai ales că e prima victorie din acest retur. Am întâlnit un adversar dificil, cu un antijoc cum rar mi-a fost dat să văd. Din păcate, nu am putut oferi publicului un fotbal de calitate pentru că Pandurii nu a făcut altceva decât să se apere", a spus Badea, care este supărat pe faptul că arbitrul a lăsat jocul liber permiţându-le oaspeţilor să joace dur.
Gruparea FC Argeş a dispus, sâmbătă, scor 2-1, de Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a 22-a a Ligii I, şi rămâne neînvinsă de aproape doi ani pe teren propriu, în timp ce gorjenii nu au reuşit să câştige niciun joc în acest retur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII