21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: CFR Cluj i-a demis pe Duşan Uhrin şi Ales Jindra

Fotbal: CFR Cluj i-a demis pe Duşan Uhrin şi Ales Jindra

Oficialii clubului CFR Cluj au decis duminică dimineaţă să se despartă de consilierul sportiv Duşan Uhrin şi de antrenorul Ales Jindra, după doar 5 etape în care cei doi au condus formaţia din Gruia, au declarat, pentru NewsIn, surse apropiate tehnicienilor.
Motivaţia pentru care oficialii clubului au decis să demită toţi oamenii din staff-ul tehnic ar fi fost colaborarea precară cu jucătorii campioanei.
Înlocuitorul celor doi cehi ar putea fi portughezul Antonio Conceicao da Silva Oliveira (47 de ani), care a antrenat ultima oară gruparea Trofense din Portugalia. Lusitanul a fost prezent în tribune la meciul dintre CFR Cluj şi FC Vaslui, scor 3-0, din etapa a 22-a a Ligii I.
Antrenorul Ales Jindra şi consilierul sportiv Duşan Uhrin au fost numiţi la CFR Cluj la începutul acestui retur de campionat, iar în cele cinci meciuri pe care ardelenii le-au disputat cu ei la cârmă au înregistrat 3 victorii un egal şi o înfrângere. Cei doi aveau contracte cu CFR Cluj până în vară, cu opţiune de prelungire.
Conducerea clubului clujean a anunţat o conferinţă de presă, care va avea loc duminică, de la ora 15:00 în care vor fi anunţate mai multe detalii referitoare la acest subiect. La întâlnirea cu presa vor participa preşedintele Iuliu Mureşan şi patronul Arpad Paszkany.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS