14.6 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Ioan Horoba a demisionat de la Gloria Bistriţa şi a plecat la Gaz Metan

Fotbal: Ioan Horoba a demisionat de la Gloria Bistriţa şi a plecat la Gaz Metan

Ioan Horoba a declarat, marţi, că a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al Gloriei Bistriţa după peste 20 de ani de activitate, pe motiv că nu "se mai regăsea" şi va fi noul noul director general al grupării Gaz Metan Mediaş.
"Zilele viitoare se împlineau 20 de ani şi patru luni de când eram la Gloria Bistriţa. Pur şi simplu nu m-am mai regăsit în ceea ce făceam la club, aşa că am zis să ne despărţim acum. Probabil m-a determinat să plec şi faptul că declaraţiile mele nu mai erau considerate oficiale, deşi nu toate planurile manageriale ale lui Jean Pădureanu şi Ioan Ovidiu Sabău au dat roade", a spus Horoba, citat de NewsIn.
Acesta susţine că oficialii lui Gaz Metan Mediaş au încercat să-l aducă la club de mai mult timp, negocierile derulându-se pe parcursul mai multor luni. "Am negociat câteva luni cu ei, îmi erau greu să renunţ la o muncă de peste 20 de ani. Dar cei de la Mediaş m-au vrut mult acolo şi până la urmă am ales să aleg funcţia de director general al clubului. Vom face o echipă bun şi vom reuşi să evităm retrogradarea. Îmi doresc ca şi Gloria să rămână în Liga I", a explicat oficialul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS