23.7 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Mihai Stoica îl consideră pe Piţurcă singurul vinovat pentru înfrângerea cu Serbia

Fotbal: Mihai Stoica îl consideră pe Piţurcă singurul vinovat pentru înfrângerea cu Serbia

Preşedintele Unirii Urziceni, Mihai Stoica, l-a atacat dur pe selecţionerul Victor Piţurcă, despre care a spus că este singurul vinovat pentru seria de eşecuri a naţionalei, acuzându-l pentru selecţia defectuoasă şi pentru primul 11 trimis în teren la Constanţa.
"Domnul Piţurcă, din păcate încă selecţioner, nu a găsit vinovaţi decât arbitri. Vinovat pentru aceste eşecuri pe teren propriu este doar selecţionerul. Material are, degeaba spune că nu. El este singurul vinovat pentru modul în care a alcătuit primul 11 şi a făcut selecţia în general", a declarat Mihai Stoica, duminică, la GSP TV.
Stoica i-a reproşat lui Piţurcă faptul că a atacat arbitrajul, care în opinia sa a fost bun, precum şi modul în care a alcătuit echipa pentru meciul cu Serbia. Preşedintele Unirii l-a făcut ignorant pe selecţioner pentru faptul că i-a folosit pe Codrea şi Costea pe posturi pe care aceştia nu dau randament, precum şi pentru că a realizat prea târziu că Rădoi trebuie să joace în apărare, şi nu la mijlocul terenului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS