22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Pele susţine ca Ronaldo si Robinho au consumat droguri

Fotbal: Pele susţine ca Ronaldo si Robinho au consumat droguri

Fostul mare internaţional brazilian, Pele, a spus despre conaţionalii săi Ronaldo şi Robinho că ar fi consumat stupefiante şi consideră că actualul selecţioner al Argentinei, Diego Maradona, a fost un exemplu negativ în afara gazonului, din cauza drogurilor, informează Marca, citată de NewsIn.
"Este nedrept să asociezi drogurile cu fotbalul doar pentru că au existat câteva cazuri izolate, precum cele ale lui Ronaldo şi Robinho. Şi Maradona, care a fost un fotbalist fenomenal, a avut mari probleme în viaţa extrasportivă. Toată lumea a văzut ce a făcut cu viaţa lui, de aceea e un exemplu negativ", a declarat Pele, conform unui radio brazilian.
Fostul atacant al lui Santos i-a dat ca exemplu pozitiv pe mijlocaşul lui AC Milan, Ricardo Kaka, pe preşedintele UEFA, Michel Platini, şi pe fostul căpitan al naţionalei Germaniei, Franz Beckenbauer. "Sunt mulţi sportivi si foşti fotbalişti care pot fi modele pentru tineri. Când spun asta, mă gândesc la Kaka, Beckenbauer sau Platini", a mai afirmat Pele.
Altfel, Edinho, unul dintre copiii lui Pele, a recunoscut că a fost depenent de cocaină în trecut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS