18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Chivu şi Petre ratează meciurile cu Serbia şi Austria

Fotbal: Chivu şi Petre ratează meciurile cu Serbia şi Austria

Căpitanul echipei naţionale a României, Cristian Chivu, şi mijlocaşul Florentin Petre nu vor mai fi convocaţi pentru meciurile cu Serbia şi Austria din cauza problemelor medicale relevate de testele efectuate în această săptămână.
Cristian Chivu a fost consultat de medicul reprezentativei, Pompiliu Popescu, şi investigaţia a relevat că jucătorul a suferit "o leziune recidivantă zonă teno-musculară muşchi aductor scurt drept, fapt care-l face indisponibil minim o lună", se arată în comunicatul publicat pe site-ul oficial al Federaţiei.
Florentin Petre nu a fost consultat de doctorul Popescu, însă în urma unei discuţii telefonice medicul naţionalei îl suspectează pe jucătorul lui Terek Groznîi de o leziune a ligamentelor încrucişate ale genunchiului. Până la sfârşitul acestei săptămâni, Petre va fi consultat la Bucureşti, după care se va putea stabili şi diagnosticul exact.
Lotul definitiv pentru cele două partide va fi anunţat în cursul serii de duminică, după disputarea partidelor din cadrul etapei a 21-a a Ligii I.
România va juca cu Serbia la 28 martie, de la ora 20:45, pe Stadionul Farul din Constanţa, în timp ce meciul cu Austria este programat la 1 aprilie, de la ora 21:30, pe Hypo Worthersee Arena din Klagenfurt. Ambele meciuri fac parte din Grupa a 7-a a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2010.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS