34 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoi români, medaliaţi pentru că au salvat o italiancă

Doi români, medaliaţi pentru că au salvat o italiancă

Doi cetăţeni români, tată şi fiu, care au salvat vineri o italiancă agresată de un imigrant nord-african, au primit o medalie de la primarul localităţii Gaeta, unde a avut loc incidentul. "Ceea ce s-a întâmplat la Gaeta reprezintă un semnal pozitiv pentru relaţiile cu comunitatea română, în această perioadă foarte dificilă pentru ea: nu trebuie extinsă la un popor întreg vina câtorva indivizi", a declarat primarul, mulţumindu-le celor doi pentru gestul lor eroic.
"Le mulţumesc în numele familiei fetei, al oraşului şi în numele tuturor femeilor, din Italia şi din lume, care sunt nevoite să sufere acte de violenţă fizică", a adăugat el.
Tânăra de 25 de ani, din localitatea Gaeta, regiunea Lazio, tocmai ieşise dintr-un bar cu mai multe prietene, când a fost acostată de imigrantul nord-african, aflat într-o avansată stare de ebrietate. Bărbatul a încercat să o molesteze, însă în apărarea ei au intervenit cei doi români, care au reuşit să-l  îndepărteze pe agresor. În urma  declaraţiei victimei şi a celor doi români, imigrantul nord-african a fost ulterior arestat de poliţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS