15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePlata facturii de gaze prin Debit Direct

Plata facturii de gaze prin Debit Direct

Distrigaz Sud propune clienţilor săi serviciul Debit Direct. Această modalitate de plată presupune transferul automat al sumei aferentă facturii unui client, direct din contul său în contul Distrigaz Sud. Serviciul este gratuit pentru clienţii care au un cont la una din următoarele instituţii bancare: BRD-Groupe Société Générale, Raiffeisen Bank, BCR, ING Bank, MKB Romexterra Bank, Banca Transilvania, Unicredit Ţiriac Bank.
Avantajele acestei modalităţi de plată a facturii de gaze sunt: gratuitate pentru clienţii care au un cont deschis la instituţiile bancare amintite anterior, economie de timp prin evitarea deplasării la casierii, certitudinea că banii vor fi livraţi în contul Distrigaz Sud până la data scadentă a facturii, controlul acestor sume transferate de bancă, garanţia unei tranzacţii sigure.
Toţi clienţii companiei care vor opta pentru plata prin Debit Direct a facturii de gaze vor primi pe loc, prin tragere la sorţi, unul din cele peste 1000 premii, de la cecuri cadou în valoare de 10 sau 20 lei, la prosoape şi magneţi de frigider. Campania se desfăşoară în perioada 4 martie – 4 mai în Buzău, Craiova, Galați, Piteşti, Ploiești, Râmnicu-Vâlcea, Târgoviște şi Târgu-Jiu.
Clienţii pot afla mai multe informaţii despre promoţie pe site-ul www.distrigazsud.ro sau direct la numărul 0219366, apelabil la tarif local în Reţeaua Romtelecom.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS