26.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate Fotbal: Al Hilal dezminte demiterea lui Olăroiu

Fotbal: Al Hilal dezminte demiterea lui Olăroiu

Clubul Al Hilal a anunţat pe site-ul oficial că informaţiile potrivit cărora tehnicianul Cosmin Olăroiu ar fi fost demis nu sunt corecte, prezentând, de asemenea, o declaraţie a românului, care şi-a cerut scuze pentru gestul de a-şi scoate tricoul la finalul meciului cu Al-Shabab.

"Clubul Al Hilal anunţă că informaţiile conform cărora Cosmin Olăroiu ar fi fost demis sunt incorecte", a precizat conducerea clubului saudit într-un comunicat publicat pe site-ul oficial.

Aceeaşi sursă îl citează pe antrenorul român, care a făcut o declaraţie de presă, în care motivează gestul său de la finalul meciului. "Când am scos tricoul care avea imaginea prinţului Sultan Bin Abdul Aziz, nu a fost ceva intenţionat sau deliberat. Eram supărat şi agitat că unii dintre jucătorii mei nu au fost lăsaţi să meargă pe podium. Îmi cer scuze dacă s-a înţeles altceva, port un respect deosebit pentru Înălţimea Sa Prinţul Sultan Bin Abdul Aziz şi pentru ţara în care antrenez acum. De aceea am şi dorit să pregătesc pe Al Hilal", a spus Olăroiu.

Echipa saudită antrenată de Cosmin Olăroiu şi la care este legitimat Mirel Rădoi, Al Hilal, a câştigat, vineri, Cupa Coroanei Prinţului, după ce a învins în finală, scor 1-0 după prelungiri, formaţia Al-Shabab. La finalul partidei, tehnicianul român a făcut o criză de nervi în momentul în care a văzut că poliţiştii nu le permit jucătorilor săi, care au urmărit meciul din tribune, să pătrundă pe teren pentru festivitatea de premiere. După câteva momente în care a urlat la poliţişti, Olăroiu şi-a scos tricoul de campion, l-a aruncat la pământ şi a părăsit stadionul, scena fiind filmată de camerele de luat vederi.

Olăroiu a declarat, sâmbătă, într-o emisiune televizată, că se află în continuare la conducerea tehnică a formaţiei Al Hilal, dar a recunoscut că şi-ar dori să plece din Arabia Saudită. "Sunt antrenorul echipei Al Hilal. Aseară nu s-a întâmplat nimic, nu mi-au lăsat jucătorii să intre, m-am enervat şi nu am mai mers la ceremonie", a spus Olăroiu pentru GspTV.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS