12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Cosmin Olăroiu a fost demis de la Al Hilal, la scurt timp după ce a câştigat Cupa Coroanei Prinţului

Fotbal: Cosmin Olăroiu a fost demis de la Al Hilal, la scurt timp după ce a câştigat Cupa Coroanei Prinţului

Antrenorul Cosmin Olăroiu a fost demis de la conducerea tehnică a formaţiei Al-Hilal, ca urmare a comportamentului pe care l-a avut după ce echipa sa a câştigat Cupa Coroanei Prinţului, informează Mediafax

Echipa saudită antrenată de Cosmin Olăroiu şi la care este legitimat Mirel Rădoi, Al Hilal, a câştigat, vineri seară, Cupa Coroanei Prinţului, după ce a învins în finală, scor 1-0 după prelungiri, formaţia Al-Shabab.

La finalul partidei, tehnicianul român a făcut o criză de nervi în momentul în care a văzut că poliţiştii nu le permit unora dintre jucătorii săi, care au urmărit meciul din tribune, să pătrundă pe teren pentru festivitatea de premiere. După câteva momente în care a urlat la poliţişti, Olăroiu şi-a scos tricoul de campion, a dat cu el de pământ şi a părăsit stadionul, scena fiind filmată de camerele de luat vederi.

Potrivit sursei citate, conducătorii federaţiei din Riad au luat măsuri împotriva antrenorului şi l-au demis de la Al-Hilal.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII