20.1 C
Craiova
duminică, 9 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Comitetul Executiv al FRF va discuta cazul "Valiza" în şedinţa de luni

Fotbal: Comitetul Executiv al FRF va discuta cazul „Valiza” în şedinţa de luni

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal va dezbate la şedinţa de luni rechizitoriul întocmit în dosarul Valiza ca urmare a unei propuneri venite din partea membrilor în şedinţa trecută, informează FRF.
În cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF din luna decembrie, mai mulţi membri au cerut redeschiderea cazului Valiza ca urmare a rechizitoriului publicat de DNA şi a rămas ca acest caz să fie discutat în următoarea reunire.
Dezbaterea privind conţinutul rechizitoriului întocmit în cazul Valiza de luni va fi al doilea punct pe ordinea de zi a CEx, după alocuţiunea preşedintelui FRF, Mircea Sandu.
Pe ordinea de zi a Comitetului Executiv, la Diverse, punctul a, se va discuta şi aproba mai multe modificări în programul competiţional din cadrul returului Ligii I şi a Cupei României 2008/2009, luându-se în calcul şi amânarea reînceperii returului.
Membrii CEx vor mai avea în lucru, printre altele, şi dezbaterea şi aprobarea Regulamentului-Contract al echipei naţionale de Futsal pentru anul 2009; dezbaterea şi aprobarea Regulamentului-Contract al echipei naţionale de Futsal "Under 21" pentru anul 2009; Informare privind convenţia UEFA-FRF în domeniul arbitrajului; Informare privind reuniunile Preşedintelui şi Administraţiei FRF cu membrii afiliaţi, desfăşurate în perioada 1-15 februarie a.c. în localităţile Oradea, Târgu Mureş, Râmnicu Vâlcea, Iaşi, Brăila şi Mogoşoaia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU