27.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: I-a rupt mâna pentru că i-a cerut banii înapoi

Craiova: I-a rupt mâna pentru că i-a cerut banii înapoi

Azi-noapte, în jurul orei 23.30, efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, au fost sesizate prin sistemul unic pentru apeluri de urgenţă 112, despre faptul că la un restaurant din municipiul Craiova are loc o altercaţie. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au constatat că o femeie care venise cu intenţia de a discuta cu patronul localului despre o sumă de bani pe care acesta i-o datora, fusese agresată fizic şi scoasă cu forţa din local de către unul dintre angajaţi.

N. Liliana, de 53 de ani, domiciliată în Craiova, a declarat în faţa jandarmilor că s-a deplasat la restaurant pentru a recupera suma de 2.000 de lei, deoarece patronul localului cumpărase de la firma acesteia, în luna noiembrie 2008, produse alimentare în cuantumul sumei amintite. Un angajat al localului, P. Cristian, de 28 ani, din Craiova, i-a înmânat femeii suma de 700 de lei, după care a scos-o cu forţa din restaurant.
La faţa locului a sosit şi un echipaj de ambulanţă care i-a acordat persoanei vătămate primul ajutor, însă, datorită faptului că femeia acuza dureri la nivelul braţului stâng, a fost condusă la unitatea de primiri urgenţe, unde i s-a stabilit diagnosticul “fractură de epifiză radială distală stângă”, aplicându-i-se aparat gipsat pe care va trebui să-l poarte 45 de zile.

Jandarmii i-au întocmit tânărului actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 180 Cod Penal, dosarul urmând a fi înaintat organelor competente pentru continuarea cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII