16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Dică, lăsat în afara lotului de Zenga

Fotbal: Dică, lăsat în afara lotului de Zenga

Mijlocaşul român Nicolae Dică a fost lăsat în afara lotului de tehnicianul Walter Zenga pentru meciul de astăzi împotriva lui Chievo, din Serie A, informează site-ul oficial al formaţiei.
Preşedintele grupării siciliene, Antonino Pulvirenti, a afirmat sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă, că Zenga a decis să nu-l convoace pe Dică din motive de ordin tehnic, dar speră ca echipa sa să obţină o victorie în meciul de duminică, pe care îl consideră important, dar nu decisiv.
Oficialul formaţiei a fost cel care l-a criticat pe mijlocaşul român şi vineri, într-un interviu în Gazzetta dello Sport. Acesta a afirmat că tehnicianul Walter Zenga a încercat să-l integreze pe Dică în echipă, dar crede că probabil Catania se va despărţi din vară de fostul stelist în cazul în care va apărea o ofertă.
Meciul dintre Chievo şi Catania, din etapa 24 din Serie A, se va juca astăzi de la ora 16.00.
Altfel, căpitanul echipei naţionale a României, Cristian Chivu, a fost convocat de antrenorul lui Inter, Jose Mourinho, pentru derby-ul cu AC Milan. Chivu nu a evoluat în meciul amical România-Croaţia din cauza faptului că nu era complet apt de joc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS