25.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUnul dintre suspecţii în asasinarea handbalistului Marian Cozma a fost prins

Unul dintre suspecţii în asasinarea handbalistului Marian Cozma a fost prins

Raffael Sándor, unul dintre asasinii handbalistului Marian Cozma, a fost prins în Austria, iar complicele său, Iván Sztojka, a fost dat în urmărire internaţională.

Semnalmentele lui Sztojka Iván sunt: înălţime 1,65 – 1,70 metri, corp atletic, ras în cap. Asasinii sunt de origine maghiară, iar poliţia ungară a anunţat că s-ar putea ca Sztojka Iván să se îndrepte spre România sau Serbia.

Vă reamintim că pivotul echipei Veszprem, Marian Cozma, a murit ieri dimineaţă, după ce a fost înjunghiat mortal în zona inimii. Handbalistul român se afla într-un club din Ungaria, unde sărbătorea alături de coechipierii săi naşterea copilului unuia dintre aceştia. La un moment dat s-a iscat un scandal cu un grup de persoane de etnie romă, în urma căruia Cozma a fost înjunghiat în zona inimii, iar alţi doi colegi au fost grav răniţi. Marian Cozma a murit în drum spre spital, în timp ce Zarko Sesum a suferit mai multe fracturi craniene, iar Ivan Pesic a fost înjunghiat în zona rinichilor. Tragedia i-a zguduit pe cei 62.000 de locuitori ai localităţii Veszprém, "Oraşul reginelor", dar şi lumea sportului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII