22.3 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateHandbalistul naţionalei României, Marian Cozma, a fost înjunghiat mortal

Handbalistul naţionalei României, Marian Cozma, a fost înjunghiat mortal

Handbalistul român Marian Cozma a fost înjunghiat mortal, sâmbătă seară, într-un club din Ungaria, unde pivotul se afla pentru a sărbători naşterea unui copil al unui coechipier de la echipa maghiară Vezsprem, a declarat, duminică, preşedintele FRH, Cristian Gaţu, citat de NewsIn.
"Am fost sunat de cineva şi mi s-a spus că a murit. Acum am vorbit şi cu tatăl lui Marian, şi el pleacă astăzi spre Budapesta. Nu pot să spun nimic, sunt copleşit de tristeţe", a afirmat Cristian Gaţu.
Din cele povestite de martorii aflaţi în local în momentul producerii incidentului, Marian Cozma şi coechipierii săi sărbătoareau la o masă, iar la o alta era un alt grup. La un moment dat, între cele două grupuri, s-a iscat un scandal în urma căruia jucătorul iberic Carlos Perez a fost rănit, iar Marian Cozma a decedat. Poliţia din Ungaria a demarat o anchetă pentru a elucida împrejurimile în care s-a produs evenimentul.
Marian Cozma ar fi împlinit 27 de ani la 8 septembrie. Era cunoscut în lumea handbalului sub numele de "Păsărilă", datorită înălţimii sale impresionante, 2,10 m. Pivotul a participat şi la Campionatul Mondial din Croaţia, de la începutul acestui an, dar la finalul competiţiei a anunţat că nu va mai evolua pentru echipa naţională.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU