15.1 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDumitru Ţăpurin a fost arestat pentru 29 de zile

Dumitru Ţăpurin a fost arestat pentru 29 de zile

Dumitru Ţăpurin, profesor la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport Craiova, acuzat de nepoata sa ca a violata-o, a fost arestat pentru 29 de zile. Magistraţii Judecătoriei Craiova au emis aseara madat de arestare perevntiva pe numele profesorului, iar acesta se afla în prezent în arestul IPJ Dolj.
"În cursul zilei de vineri, tânăra a mers la IML Craiova şi a obţinut un certificat medico-legal prin care se arată că prezintă urme de viol. În baza acestui certificat, s-a obţinut de la Judecătoria Craiova un mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Dumitru Ţăpurin, acesta fiind pus în aplicare în seara zile de vineri. În acest moment, acesta se află în arestul IPJ Dolj“, a declarat Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.
Va reamintim ca, Alina Ţ., de 22 de ani, studentă la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport Craiova, a ajuns joi seară la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, reclamând medicilor că a fost agresată şi violată. Vineri dimineaţă, tânăra s-a prezentat la Secţia 1 Poliţie, unde a declarat că a fost violată de Dumitru Ţăpurin, la care a apelat pentru a o ajuta la examene. Presupusa victimă a povestit că joi s-a dus acasă la profesorul Ţăpurin, care i-a spus că o ajută cu examenele. „Am apelat la el pentru că îmi este rudă, dar, când am ajuns acasă la el, m-a lovit şi m-a violat. A zis că, dacă spun ceva, tot eu o să fiu cea care are de pierdut pe viitor“, a povestit Alina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

21 COMENTARII