19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTenis: Federer a plâns în faţa spectatorilor de la Australian Open

Tenis: Federer a plâns în faţa spectatorilor de la Australian Open

Tenismanul elveţian Roger Federer, învins de Rafael Nadal în finala turneului Australian Open, a izbucnit în plâns în timp ce încerca să se adreseze mulţimii, după meci, fiind consolat de idolul său Rod Laver.
Nadal s-a impus, duminică, în faţa lui Federer, cu scorul de 7-5, 3-6, 7-6 (7/3), 3-6, 6-2, într-un meci ce a durat patru ore şi 23 de minute.
În timpul festivităţii de premiere, Roger Federer nu a reuşit, iniţial, să se adreseze publicului, spunând doar "God, it's killing me" (Dumnezeule, este foarte dureros) şi izbucnind în lacrimi. El a avut nevoie de câteva minute pentru a-şi reveni. "Îmi pare rău pentru astăzi. Ştiu cum te simţi acum. Este foarte greu. Dar aminteşte-ţi că eşti un mare campion, unul dintre cei mai buni din istorie şi vei îmbunătăţi performanţa lui Sampras", i-a spus Nadal fostului număr unu mondial.
Federer are în palmares 13 titluri la turneele de Grand Slam, cu unul mai puţin decât Pete Sampras, deţinătorul recordului în această privinţă. Elveţianul a fost învins de fiecare dată de Rafael Nadal în ultimele trei finale de Grand Slam.
Rafael Nadal a obţinut până în prezent 13 victorii în faţa lui Federer, acesta din urmă învingându-l pe spaniol doar de şase ori. Roger Federer a pierdut toate meciurile disputate cu Nadal în 2008.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS