Acasă Actualitate Avocaţii italieni numiţi din oficiu refuză să-i apere pe românii arestaţi pentru...

Avocaţii italieni numiţi din oficiu refuză să-i apere pe românii arestaţi pentru viol

-

Cazul românilor arestaţi pentru violul de la Guidonia naşte noi controverse. Avocaţii italieni numiţi din oficiu nu vor să-i apere pe inculpaţi şi până în prezent şase avocaţi italieni au refuzat să preia cazul. Aceştia şi-au motivat decizia spunând că un astfel de caz este mult prea controversat şi că se tem de reacţia cetăţenilor italieni din zona Guidonia, care au organizat un nou protest împotriva românilor din zonă, scandând: "Nu mai vrem ţigani în Italia!".

Cinci persoane au atacat un cuplu de italieni joi, 22 ianuarie, în timp ce se aflau într-o maşină, în Guidonia, un orăşel la 25 de kilometri de Roma. Bărbatul a fost bătut şi închis în portbagaj, în timp ce agresorii au violat-o pe tânără.

Poliţia italiană a arestat şase români, patru fiind acuzaţi de viol, iar ceilalţi doi de favorizarea infractorului. Toţi românii arestaţi au între 21 şi 24 de ani, fără locuri de muncă în Italia, iar doi dintre violatori sosiseră de două săptămâni în Italia, au declarat autorităţile italiene. 

ȘTIRI VIDEO GdS

4 COMENTARII

Horoscop

Berbec Aveţi nevoie de odihnă și detașare de cotidian în prima parte a săptămânii. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că o consultație medicală...

Bancul zilei

Tu, nevastă, este adevărat că ai avut mai mulţi bărbați înainte să te măriţi cu mine?Măi, omule, aseară ți-a plăcut?Mi-a plăcut!Dar alaltăseară...