15 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSUA: Rămas fără loc de muncă, şi-a masacrat familia şi apoi s-a sinucis

SUA: Rămas fără loc de muncă, şi-a masacrat familia şi apoi s-a sinucis

Un bărbat din Wilmington, California, care a fost concediat săptămâna trecută, şi-a împuşcat soţia şi pe cei cinci copii, după care s-a sinucis, informează site-ul keyc.com citând surse din cadrul poliţiei. Înainte însă de a provoca o asemenea tragedie, bărbatul, identificat drept Ervin Antonio Lupoe, de 40 de ani, a trimis un fax la un post de televiziune local, anunţând că el şi soţia lui au hotărât să-şi omoare copiii şi apoi să se sinucidă pentru că îşi pierduseră locurile de muncă şi nu mai găseau o soluţie sau vreo motivaţie pentru a trăi. Ambii erau angajaţi ai centrului medical Kaiser Permanente din Los Angeles. Incidentul s-a petrecut ieri dimineaţă, la domiciliul familiei Lupoe.

Oamenii legii au intrat în alertă după ce la secţia de poliţie au fost primite două apeluri telefonice, unul de la un bărbat care pretindea că a ajuns acasă şi şi-a găsit toţi membrii familiei morţi, iar celălalt de la reprezentanţii unui post de televiziune, care primiseră un telefon de la un bărbat care anunţa că îşi va masacra familia după care se va sinucide. Poliţiştii care au ajuns la domiciliul familiei Lupoe au descoperit cadavrul bărbatului, pe cel al soţiei acestuia şi trupurile neînsufleţite ale celor cinci copii ai lor, un băiat de 8 ani, două fetiţe gemene de 5 ani şi doi băieţi gemeni de doi ani.

"Trecem printr-o perioadă extrem de grea, aşa că eu şi soţia mea am decis că e mai bine să ne punem capăt zilelor. Şi, ca să nu ne fie greu să ne lăsăm copiii pe mâini străine, cei de la Kaiser Permanente au avut grijă să ne facă decizia mai uşoară, aşa că ne vom sinucide, dar vom lua şi restul familiei cu noi", a scris bărbatul în scrisoarea de adio trimisă la postul de televiziune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS