16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOferte de muncă în sectorul agricol din Danemarca

Oferte de muncă în sectorul agricol din Danemarca

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza în data de 25 martie 2009 în localitatea Slatina, judeţul Olt, şi în data de 27 martie 2009, în localitatea Slobozia, judeţul Ialomiţa, două burse ale  locurilor de munca sezoniere în sectorul agricol din Danemarca.
Danemarca are nevoie de lucrători în agricultură pentru a recolta căpşuni, mazăre, zmeură, ceapă, dovleci şi altele. Un grup de angajatori şi consilieri  EURES vor veni în cele două localităţi menţionate pentru a intervieva candidaţii care au aplicat on line, în limba engleză, pe website-ul www.seasonalwork.dk.
De asemenea, se caută câţiva şoferi de tractor, camioane şi autobuze care să lucreze la fermele respective pe timpul sezonului de vară 2009.    
Sunt oferite în jur de 500 locuri de muncă.
Perioadele de lucru: aprilie – noiembrie, functie de tipul recoltelor (capsuni, zmeura, mazare, ceapa si dovleci).
Cerinţe: vârstă minimă 18 ani, cunoştinţe de limba engleză nivel mediu (în unele ferme se acceptă ca doar o persoană dintr-un grup de 2-3 aplicanţi – prieteni, rude – să vorbească bine engleza); motivaţie pentru muncă fizică grea, pe perioade lungi de timp; este preferată experienţa în munca manuală; pentru şoferi: carnet de conducere, atestat, experienţă (pentru tractorişti-experienţă în lucrul cu maşini de stropit cu pulverizare erbicide).
Este obligatoriu ca fiecare candidat să îşi înregistreze on line CV-ul, în limba engleză, pe site-ul danez www.seasonalwork.dk.
Data ultimei aplicaţii pe acest site este 17 martie 2009.
Persoanele care nu se înregistrează pe acest site sau care nu completează corect aplicaţia=CV-ul nu vor fi invitate să participe la selecţie. Selecţia persoanelor care vor fi invitate să participe la interviu aparţine în totalitate angajatorilor/consilierilor EURES danezi !!!
Înştiinţarea persoanelor selectate de către angajatorii danezi pentru a participa la interviu se va face de către consilierul EURES din cadrul AJOFM, din judeţul de domiciliu al candidatului.
Actele ce  trebuie aduse de către persoanele acceptate, în ziua interviului: înştiinţare scrisă de la AJOFM Vâlcea; o copie a aplicaţiei efectuate în limba engleză pe site-ul www.seasonalwork.dk ( este vorba de un CV on line); copie a BI/CI/paşaport; cazierul judiciar în original care să ateste că nu are antecedente penale (termen de valabilitate şase luni); în cazul persoanelor care candidează pe un post de şofer – actele menţionate mai sus, la cerinţe; adeverinţa de la medicul de familie cu menţiunea „apt pentru muncă”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII