13.1 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFacultatea de Teologie din Craiova îşi cinsteşte Ocrotitorii spirituali

Facultatea de Teologie din Craiova îşi cinsteşte Ocrotitorii spirituali

Vineri, 30 ianuarie, Facultatea de Teologie din Craiova îşi prăznuieşte hramul, "Sfinţii Trei Ierarhi: Vasile cel Mare, Grigorie Teologul şi Ioan Gură de Aur", Ocrotitorii învăţământului teologic din ţara noastră.
Conferinţiar univ. dr. Mihai Vladimirescu, prodecanul Facultăţii de Teologie din Craiova, a spus că manifestările organizate întru cinstirea acestei sărbători vor debuta de mâine prin organizarea unui moment festiv la Teatrul Liric din Craiova, începând cu ora 16.30. Cu acest prilej va fi prezentat bilanţul activităţilor desfăşurate de Facultatea de Teologie în anul 2008, urmat de un moment artistic şi premierea studenţilor care au obţinut rezultate foarte bune la învăţătură, în anul şcolar universitar 2007-2008.  Întâlnirea de la Teatrul Liric se va încheia cu un cuvânt rostit de IPS Părinte Mitropolit dr. Irineu Popa, decanul Facultăţii de Teologie din Craiova.
Vineri, 30 ianuarie, în ziua praznicului Sfinţilor Trei Ierarhi, de la ora 9.00, în prezenţa studenţilor , a membrilor corpului profesoral ai Facultăţii de Teologie şi a celorlalţi credincioşi, IPS Părinte Mitropolit dr. Irineu Popa va săvârşi slujba Sfintei Liturghii la Catedrala Mitropolitană “Sfântul Dumitru” din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS