22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePSD Olt exclude schimbarea majorităţilor constituite cu PNL la nivel de consilii locale şi la CJ

PSD Olt exclude schimbarea majorităţilor constituite cu PNL la nivel de consilii locale şi la CJ

Prim-vicepreşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, preşedinte al CJ Olt, a declarat azi, pentru NewsIn, că exclude orice discuţie legată de schimbarea majorităţii constituite cu liberalii în consiliile locale şi la CJ.

,,Negocierile cu PDL nu vor viza majorităţile constituite, după alegerile locale, la nivelul consiliilor locale sau al CJ Olt. Dacă am fi de acord cu aşa ceva, ar trebui să destabilizăm activitatea a mai mult de jumătate din administraţiile locale. Rezultatul alegerilor locale a fost unul, cel de la alegerile parlamentare este altul.Vom împărţi cu PDL funcţiile de conducere de la nivelul instituţiilor deconcentrate”, a susţinut prim-vicepreşedintele PSD Olt, Paul Stănescu.

Acesta a precizat că, indiferent de presiunile ce vor fi făcute, nu va renunţa la vicepreşedintele liberal Ioan Ciugulea.

În Consiliul Judeţean Olt, PSD deţine, în afara funcţiei de preşedinte, 13 posturi de consilieri, PDL are 12 consilieri, iar PNL şapte consilieri.

PSD deţine, împreună cu PDL, conducerea a 16 administraţii locale, în timp ce, alături de PNL, gestionează problemele din 12 localităţi, iar PDL şi PNL constituie echipele de conducere din fruntea a două administraţii locale. Restul conducerilor din fruntea administraţiilor locale sunt monocolore. La alegerile locale din vara anului trecut, PSD a obţinut 70 de posturi de primari din totalul de 112, în timp ce PD-L şi PNL şi-au impus candidaţii în 20 şi, respective, 19 localităţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS