19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateVâlcea: Destine curmate la 18 ani

Vâlcea: Destine curmate la 18 ani

Doi tineri şi-au pierdut viaţa azi noapte, după ce maşina în care se aflau s-a izbit frontal de un copac de pe marginea drumului, între municipiul Drăgăşani şi Găneasa. După cum spun martorii, cei doi s-au luat la întrecere pe şosea cu o altă maşină, iar automobilul lor a derapat. Acul vitezometrului a rămas blocat la 130 km/h. "Ambele autoturisme implicate în incident circulau dinspre Drăgăşani spre Găneasa, iar la un moment dat, nu departe de punctul de plecare, una dintre maşini a ieşit în decor, în partea stângă a şoselei, şi s-a izbit de un copac. Cealaltă maşină a părăsit carosabilul în partea dreaptă", a declarat Diana Smărăndoiu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

În urma impactului, adolescentul, de 19 ani, şoferul maşinii care s-a izbit de copac şi prietena sa, pasagera din dreapta, au murit pe loc. La faţa locului au sosit echipele de la descarcerare, care au găsit la faţa locului fragmente de trupuri sfârtecate printre fiarele contorsionate ale autoturismului. Cealaltă maşină a ajuns în câmp. Şoferul, un tânăr, de 20 de ani, a fost rănit şi transportat de urgenţă la spital. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele tragediei.

Băiatul în vârstă de 19 ani avea permis de numai şase luni. Acum câteva luni, tot în aceeaşi zonă, cele două victime au mai fost la un pas de moarte după ce maşina lor s-a făcut praf în alt accident rutier. Atunci s-au ales cu câteva zgârieturi, iar autoturismul Cielo cu care erau a fost distrus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII