13.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateChioşcurile Rodipet „pică“ unul câte unul

Chioşcurile Rodipet „pică“ unul câte unul

După o pauză de o săptămână, Primăria Craiova a reluat ieri curăţarea domeniului public de chioşcurile amplasate ilegal ale distribuitorului de presă Rodipet. Alte trei puncte de vânzare din cele 19 aflate în afara legii au fost săltate de angajaţii Regiei de Administrare a Domeniului Public, unitate aflată în subordinea primăriei. Acţiunea nu a fost lipsită de peripeţii.
Iniţial, RAADPFL îşi propusese să ridice şase chioşcuri.
„Dintre cele şase chioşcuri pe care le aveam astăzi (ieri – n.r.) în plan, am ridicat doar trei, deoarece unul nu era debranşat de la curent, altul nu avea punct de prindere şi nu l-am putut ridica, iar pentru celălalt am primit asigurări de la cei de la Rodipet că şi-l vor muta singuri. Cele trei chioşcuri pe care am reuşit să le luăm erau amplasate pe domeniul public lângă Poliţia Transporturi, pe strada Fraţii Goleşti şi pe bulevardul Carol“, a declarat Mircea Chelu, şeful sectorului mobilier urban din cadrul RAADPFL.
De fapt, întârzierea de o săptămână a fost cauzată de micile neînţelegeri între primărie şi CEZ, societatea care furnizează curent electric. Sesizată de primărie cu privire la expirarea contractelor pentru chioşcurile Rodipet, CEZ a întârziat debranşarea câteva zile, acţiunea finalizându-se ieri.
„Din câte ştiu eu, toate chioşcurile de pe lista pe care ne-a trimis-o primăria au fost debranşate“, a declarat directorul CEZ Distribuţie, Gabriel Negrilă. În zilele următoare, RAADPFL va ridica de pe domeniul public şi restul chioşcurilor ilegale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII