9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateÎnceput de an cu premii GdS

Început de an cu premii GdS

Prima lună a acestui an a fost cu noroc pentru domnul Gabriel Trandafir din Craiova, marele câştigător al Tombolei Abonaţilor organizate de Gazeta de Sud. „Nu aveam calculator şi, sincer să fiu, nici nu am folosit vreodată unul. Cu toate acestea, îl păstrez pentru că vreau să învăţ şi, mai mult decât atât, este primul câştig din viaţa mea“, a declarat Gabriel Trandafir, de 45 de ani. Acesta a explicat că în cei opt ani cât a avut abonament la Gazeta de Sud prin Poşta Română nu a trimis niciodată dovada plăţii pentru a participa la tombolă, cu toate că ştia de acest concurs. „Sunt de opt ani abonat la Gazetă, iar în ultimul an am ales să mă abonez prin reţeaua proprie de distribuţie, în speranţa că-mi va surâde şi mie norocul“, a explicat Gabriel Trandafir, zugrav de meserie, care atunci când a fost anunţat că este câştigătorul unui calculator AMD Sempron cu monitor LCD, a crezut că este o glumă.

 

Regulament Tombola Abonaţilor

 

Lunar, cititorii fideli ai Gazetei de Sud pot câştiga premii substanţiale la Tombola Abonaţilor. Persoanele care se abonează prin sistemul de distribuţie propriu al Gazetei de Sud sunt înscrise automat la tombolă. Cei care se abonează prin Poşta Română trebuie să trimită dovada plăţii abonamentului pe adresa redacţiei (Câmpia Islaz, nr. 97A).

Tragerea la sorţi are loc în a doua joi a fiecărei luni, la ora 14.00, la biroul de publicitate al Gazetei de Sud, situat în Craiova, vizavi de Banca Ţiriac şi de cinematograful Modern. Pentru o transparenţă sporită, la tragerile la sorţi, care sunt interactive, poate asista oricine.

GdS

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS