22.8 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Pandurii: Condescu ar accepta un schimb Ilie Iordache - Ionuţ Stancu

Fotbal – Pandurii: Condescu ar accepta un schimb Ilie Iordache – Ionuţ Stancu

Preşedintele grupării Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat, luni, că ar accepta să îl cedeze gratis pe mijlocaşul Ilie Iordache la Rapid, însă doar în cazul în care oficialii giuleşten vor renunţa la orice pretenţie pentru transferul fundaşului Ionuţ Stancu, informează NewsIn.
"Dacă cei de la Rapid îl vor pe Ilie Iordache, atunci să vină la discuţii. Eu îl las pe Iordache la Rapid dacă cei de acolo nu mai au nicio pretenţie pentru Ionuţ Stancu. Se pare că Iordache nu prea mai vrea să joace pentru Pandurii, şi-a depus şi memoriu chiar dacă nu are dreptate în acest caz. Noi ne-am înţeles deja cu Rapid pentru împrumutul lui Stancu, însă sunt mai multe probleme cu contractul", a spus Condescu.
Mijlocaşul Ilie Iordache şi-a depus memoriu la FRF pentru a deveni liber de contract, acuzându-i pe oficialii gorjeni că nu i-au plătit mai multe restanţe financiare. Jucătorul a fost achiziţionat definitiv de Pandurii în urmă cu 6 luni de la Dinamo în schimbul a jumătate de milion de euro, după ce timp de două sezoane a evoluat sub formă de împrumut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS