25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Mihali i-a luat locul lui Dorinel Munteanu la "U" Cluj

Fotbal: Mihali i-a luat locul lui Dorinel Munteanu la „U” Cluj

Fostul antrenor secund al Universităţii Cluj, Gheorghe Mihali, a devenit noul antrenor principal, după ce Dorinel Munteanu a semnta un contract pe doi ani cu Steaua, după cum a declarat directorul executiv al clujenilor, Ioan Mărginean. "Gică Mihali va conduce echipa alături de Marius Popescu până la iarnă, când se va trage linie. Apoi vom vedea dacă se va pune problema aducerii unui alt antrenor. Decizia numirii lui Mihali nu a fost luată la propunerea lui Dorinel Munteanu, nici nu s-a discutat acest lucru cu el. Noi am hotărât că el poate duce munca lui Dorinel mai departe", a declarat Ioan Mărginean.
Dorinel Munteanu a fost timp de două luni antrenorul Universităţii Cluj, echipă de la care a plecat pentru a prelua funcţia de tehnician al Stelei. Dorinel Munteanu (40 de ani) a fost prezentat oficial, luni, în funcţia de antrenor principal al Stelei, iar el va ocupa acestă funcţie în următorii doi ani.
Potrivit lui Gigi Becali, salariul tehnicianului va fi de 180.000 de euro pe sezon, iar obiectivele sale sunt câştigarea titlului în Liga I şi calificarea echipei în Liga Campionilor în sezonul următor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS