19.4 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Răzvan Lucescu, nemulţumit de remiza de la Craiova

Fotbal: Răzvan Lucescu, nemulţumit de remiza de la Craiova

Antrenorul lui FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat sâmbătă că lipsa de eficacitate a atacanţilor reprezintă principala cauză pentru care echipa sa nu a obţinut victoria în partida contra Universităţii Craiova, încheiată la egalitate, scor 0-0, informează NewsIn.
"Suntem nemulţumiţi pentru că puteam câştiga azi, am avut multe ocazii, începutul l-am dominat clar, iar pe fondul ratărilor noastre Craiova a echilibrat jocul. Am avut şase, şapte ocazii pe care le-am ratat cu uşurinţă. Jucătorii trebuie să înţeleagă că nu-mi plac rezultatele de egalitate", a spus Răzvan Lucescu, care s-a arătat nesatisfăcut de evoluţia atacantului Mugurel Buga, despre care a spus că "vine şi după o perioadă dificilă, şi mai trebuie avută răbdare cu el".
Preşedintele executiv al echipei FC Braşov, Dinu Gheorghe a acuzat atitudinea unor jucători "care păreau că sunt mulţumiţi cu rezultatul de egalitate" şi s-a arătat dezamăgit că echipa sa a obţinut doar două puncte din ultimele două partide, cu Rapid şi Universitatea Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS