34 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal, Liga I, etapa 9: UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC BRAŞOV 0-0

Fotbal, Liga I, etapa 9: UNIVERSITATEA CRAIOVA – FC BRAŞOV 0-0

Universitatea Craiova a remizat astăzi, pe teren propriu, cu FC Braşov, scor 0-0, într-un meci din cadrul etapei a 9-a a Ligii I, informează NewsIn.

UNIVERSITATEA CRAIOVA – FC BRAŞOV 0-0

Universitatea Craiova: Bornescu – Dănănae, Găman, Mitchell, Rose – Prepeliţă, Stoica, Barbu (Wobay 58), Costea (Dina 78) – Stoianof (Firţulescu 75), Baird. Antrenor: Nicolo Napoli.

FC Braşov: Stelea – Ezequias, Oros, Abrudan, Duarte – Munteanu, Cristescu, P. Adriano, Roman (Senin 64) – Zaharia (Buga 75), Hadnagy (Sburlea 55). Antrenor: Răzvan Lucescu.

Cartonaşe galbene: Baird 46 / Adriano 36, Duarte 78, Munteanu 88

Arbitri: Alexandru Tudor – Corneliu Fecioru, Dorin Mudura

Stadion: Extensiv (Craiova); Spectatori: 4.000

Înainte de startul partidei, cei doi căpitani de echipă, Dorel Stoica şi Cristian Oros, au citit celor prezenţi la meci un mesaj pentru promovarea fair-play-ului, după care a fost intonat imnul României.

În minutul 58, mijlocaşul Julius Wobay i-a luat locul lui Barbu şi a revenit astfel după accidentarea la claviculă pe care a suferit-o în meciul contra echipei Farul Constanţa, în etapa a 3-a a Ligii I.

În minutul 71, suporterii olteni au aruncat o pungă cu grisine în interiorul suprafeţei de joc, gest observat de arbitrul Alexandru Tudor, care a recuperat punga şi a predat-o observatorului de joc.

În minutul 75, Mugurel Buga l-a schimbat pe Zaharia şi a revenit astfel după 3 ani la FC Braşov, după ce a fost împrumutat de gruparea de sub Tâmpa de la Rapid.

La finalul partidei în care a remizat contra echipei Universitatea Craiova, scor 0-0, FC Braşov a ajuns la cea de-a şasea partidă în care nu a cunoscut înfrângerea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

16 COMENTARII