20.6 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMarian Iancu a fost suspendat cinci luni de Comisia de Disciplină

Marian Iancu a fost suspendat cinci luni de Comisia de Disciplină

Preşedintele CA al grupării FC Timişoara, Marian Iancu, a fost suspendat astăzi pentru cinci luni de Comisia de Disciplină şi amendat cu 100.000 de lei, pentru declaraţii calomnioase la adresa FRF, informează site-ul oficial al forului naţional de fotbal.

Iancu a fost reclamat la Comisia de Disciplină chiar de preşedintele FRF, Mircea Sandu, ca urmare a declaraţiilor calomnioase ale oficialului bănăţean la adresa Federaţiei şi a conducătorilor acesteia.

Oficialul timişorean a declarat că decizia nu îl afectează în niciun fel deoarece nu mai face parte din organigrama clubului. "Aşa ieftin am scăpat? Bucuroşi le-om duce toate, nu mă afectează cu nimic. Eu îmi văd de drumul meu şi de demersurile mele. Eu, oricum, nu mai am nicio treabă cu echipa, pentru că Gheorghe Chivorchian este cel care se ocupă de tot", a declarat azi, pentru NewsIn, Marian Iancu.

Membrii Comisiei au mai decis azi să îl sancţioneze şi pe administratorul delegat al Rapidului, Nicolae Manea, cu o lună de suspendare şi 6.400 de lei amendă după ce la finalul partidei cu AFC Urziceni l-a agresat pe oficialul ialomiţenilor, Mihai Stoica.

Mijlocaşul formaţiei FC Braşov, Robert Ilyeş, a primit două etape de suspendare şi a fost amendat cu 3.000 de lei după cartonaşul roşu primit în partida cu Rapid.

Conducătorul grupării din Liga a II-a, Jiul Petroşani, Alin Simota, a fost suspendat trei meciuri şi amendat cu 4.280 de lei de Comisie, deoarece a fost eliminat în meciul cu FCM Târgu Mureş ca urmare a protestelor repetate la adresa arbitrajului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS