14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Anton Doboş a fost externat

Fotbal: Anton Doboş a fost externat

Fostul internaţional, Anton Doboş, a fost externat din Spitalului Clinic de Urgenţă Judeţean din Cluj şi va urma un program de recuperare după ce starea sănătăţii sale s-a îmbunătăţit, a declarat şeful secţiei de neurochirurgie, Ştefan Florian, citat de NewsIn.
"Domnul Doboş a fost externat astăzi (luni – n.r.) din spitalul nostru pentru că starea sănătăţii sale este bună. Acum se află în afara oricărui pericol. Va urma un program de recuperare, mai întâi la un alt spital, după care la domiciliu", a spus medicul Ştefan Florian.
Fost component al echipei naţionalei a României, Anton Doboş a fost implicat într-un grav accident de circulaţie, în dimineaţa zilei de 31 august, în timp ce se afla la volanul maşinii sale. Acesta a ajuns la camera de gardă a Spitalului Clinic de Urgenţă Judeţean din Cluj, în jurul orei 03:45 şi a fost intubat.
Ulterior, Doboş şi-a pierdut cunoştinţa, intrând în comă, şi a fost transferat la secţia de neurochirurgie, unde a fost operat pentru a i se extirpa un hematom cerebral.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS