32.3 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCupa UEFA - Marian Iancu: "Singurul vinovat pentru înfrângerea cu Partizan este Dan Alexa"

Cupa UEFA – Marian Iancu: „Singurul vinovat pentru înfrângerea cu Partizan este Dan Alexa”

Preşedintele CA al lui FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, joi seară, că mijlocaşul Dan Alexa este principalul vinovat pentru înfrângerea cu Partizan Belgrad, oficialul bănăţean reproşându-i jucătorului nerespectarea sarcinilor de joc.
"Îmi pare rău acum că nu am jucat cu AC Milan. Era mult mai bine pentru echipa noastră. Este o lipsă de autoritate la echipă. Toţi jucătorii au fost indisciplinaţi, dar singurul care este vinovat este Dan Alexa. El încearcă să facă pe conducătorul de joc din teren. Dar nu ştiu de ce face asta dacă nu se pricepe deloc. Nu se poate ca Magera să stea tot meciul în spatele lui. O să stea domnul Alexa de acum pe banca de rezerve dacă nu înţelege care e rolul său în teren", a spus Iancu la Sport.ro.
Declaraţia lui Marian Iancu vine în contradicţie cu părerea tehnicianului Duşan Uhrin, care după partidă i-a nominalizat pe Dan Alexa şi Magera ca fiind cei mai buni jucători ai lui FC Timişoara în partida cu Partizan Belgrad.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS