22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVaslui: Trei nuntaşi au fost ucişi de un şofer care a intrat pe contrasens

Vaslui: Trei nuntaşi au fost ucişi de un şofer care a intrat pe contrasens

Un şofer din Vaslui a pierdut controlul asupra volanului aseară, la ieşirea din localitate, şi a intrat pe contrasens unde a lovit din plin trei oameni care mergeau la o nuntă. Întâmplător, conducătorul auto mergea şi el tot la o nuntă.
Accidentul s-a produs la ieşirea din Vaslui. Un grup de cinci nuntaşi mergea pe marginea drumului spre locul unde se ţinea petrecerea. Într-o curbă, un şofer care circula cu viteză a derapat şi a i-a lovit pe oameni în plin. Doi oameni au murit pe loc şi un al treilea la spital. O altă persoană a fost internată în stare critică.

"Femeia are o comoţie cerebrală şi este internată la neurologie. Şoferul autoturismului a scăpat fără nicio zgârietură. El se îndrepta spre o altă nuntă şi s-a urcat băut la volan" a declarat Carmen Piseru, medic Spitalul de Urgenţă. "Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest şi a rezultat o valoare de 0,77 mg/litru în aerul expirat" a declarat subinspector Iulian Munteanu.

Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă. În urma accidentului circulaţia la ieşirea din Vaslui a fost blocată mai bine de o oră. Pe ambele sensuri de mers s-au format coloane de maşini de peste cinci kilometri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS