12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal, FC Timişoara: Tender s-a întâlnit cu fotbaliştii şi le-a cerut să câştige cu Craiova şi Partizan

Fotbal, FC Timişoara: Tender s-a întâlnit cu fotbaliştii şi le-a cerut să câştige cu Craiova şi Partizan

Omul de afaceri Ovidiu Tender a declarat pentru NewsIn că a avut o întrevedere cu jucătorii echipei FC Timişoara, cărora le-a transmis să câştige următoarele două meciuri, cel din campionat, cu Universitatea Craiova, şi pe cel de joi, din Cupa UEFA, cu Partizan Belgrad.

"M-am întâlnit cu jucătorii, mi-a plăcut atitudinea lor şi tocmai de aceea le-am cerut să câştige la Craiova şi joi, cu Partizan. Am văzut că se vorbesc multe limbi în vestiar, dar sper să se înţeleagă într-una singură în următoarele două meciuri. Antrenorul este un om deosebit şi nu se pune problema să facem schimbări acum, în plin campionat", a spus Tender.

Ovidiu Tender este singura persoană care negociază preluarea a 65,42% din acţiunile deţinute în cadrul clubului de Marian Iancu, restul activelor fiind în proprietatea Consiliului Judeţean Timiş.

FC Timişoara va întâlni formaţia sârbă Partizan Belgrad în turul I al Cupei UEFA, pe 18 septembrie, la Timişoara, în timp ce jocul retur va avea loc la 2 octombrie, la Belgrad.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS