9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateJandarmeria a oprit 200 de suporteri ai Universităţii Craiova la intrarea în Bucureşti

Jandarmeria a oprit 200 de suporteri ai Universităţii Craiova la intrarea în Bucureşti

Jandarmeria Bucureşti a oprit, sâmbătă, la intrarea în capitală, aproximativ 200 de suporteri ai echipei Universitaea Craiova, care vroiau să ajungă la meciul dintre favoriţii lor şi Dinamo, pentru că nu aveau bilete la această partidă.

"Suporterii vor fi trimişi înapoi spre Craiova, pentru că ei nu au acces la meciul dintre Dinamo şi Universitatea Craiova. Ei s-au constituit ca o galerie, au recunoscut asta şi nu avem ce să facem. Din câte am înţeles se poartă tratative între cele două cluburi pentru a le fi permis accesul pe stadion. Dacă vor face rost de bilete, noi le vom asigura paza până la stadion, dar şi în incinta acestuia", a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Marius Militaru, la Realitatea TV.

Universitatea Craiova a anunţat că nu va asigura suporterilor olteni deplasarea la meciul din etapa a 6-a a Ligii I cu Dinamo, pentru a evita riscul unei suspendări a echipei din Bănie. De asemenea, reperezentanţii clubului bucureştean au postat un comunicat pe site-ul oficial al clubului prin care anunţau că fanilor Universităţii Craiova nu le va fi permis accesul în incinta stadionului, fie că sunt sau nu organizaţi ca un grup de susţinători ai echipei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

15 COMENTARII