19.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateÎmpuşcături la malul Mării Negre

Împuşcături la malul Mării Negre

Un om al străzii din Constanţa a ajus azi-noapte la spital cu mai multe răni, după ce a fost bătut şi împuşcat. Omul susţine că a fost confundat şi nu ştie cine sunt atacatorii. Poliţiştii au găsit la locul incidentului mai multe tuburi de cartuşe. Oamenii legii au încercat toată noaptea să-l găsească pe agresor, însă nu au reuşit să-i dea de urmă.
Bărbatul de 51 de ani era lângă nişte tomberoane dintr-un cartier mărginaş al Constanţei. El a declarat că s-a trezit sub o ploaie de pumni şi picioare, iar la scurt timp a auzit şi împuşcăturile. Unul dintre gloanţe l-a nimerit in picior. Bărbatul a reuşit să se târască câţiva metri şi a cerut ajutor unor tineri care treceau prin zonă. Aceştia au chemat ambulanţa.
Un alt conflict sângeros a avut loc în Vama Veche. Scandalul a pornit de la o banală discuţie în contradictoriu. La un moment dat, unul dintre tineri a scos un pistol. Tânărul împuşcat s-a năpustit asupra pistolarului şi l-a bătut crunt. În cele din urmă, o patrulă de jandarmi a ajuns la faţa locului şi i-a imobilizat pe cei doi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS